Actueel

reageer als eerstma 2 okt 2017

Feesten in je bruidskleding om een bruiloftswens te vervullen

DORDRECHT – Een feest waarin je alleen binnenkomt als je bruidskleding draagt. 2LOVE organiseert op 11 november in Den Witten Haen in Dordrecht voor het eerst een themafeest voor het goede doel met deze dresscode. Met de opbrengst van het feest maken initiatiefnemers Naomi van Donk en Tamara van Roon het mogelijk de trouwwens te laten vervullen van een aanstaand bruidspaar, waarvan een partner of gezinslid levensbedreigend ziek is.

Tijdens het themafeest kunnen de gasten zich als bruidspaar in de watten laten leggen. Verschillende Dordtse ondernemers werken mee aan dit initiatief en maken er een spetterende avond van. Lunchroom Den Witten Haen stelt haar locatie belangeloos beschikbaar. Ook DJ Charles draagt zijn steentje bij door de muziek te verzorgen. Fotograaf Cees van Meerten maakt gedurende de avond professionele foto’s van de bruidsparen.

Feestje voor een bruidspaar

De gehele opbrengst van dit eerste 2LOVE-event wordt besteed aan een bruiloft van een aanstaand bruidspaar waarvan een partner of gezinslid levensbedreigend ziek is. 2LOVE werkt hierin samen met de Make-A-WeddingWish Nederland Foundation. Naomi: “We willen heel graag de wens uit laten komen van een Dordts aanstaand bruidspaar. Daarvoor zijn we nog op zoek naar een koppel dat we kunnen helpen. Dus als mensen een koppel kennen, dan moeten zij het ons laten weten. Binnen enkele weken na het 2LOVE themafeest willen we het aanstaand bruidspaar een prachtige huwelijksdag bezorgen.” Onder andere The Mod Mannenmode sponsort de bruidskleding van de aanstaande bruidegom en MENCO de bruidsmake-up voor de bruid.

Uit de mottenballen
Omdat menig bruidspaar hun trouwkleding na één dag gebruiken weer terug in de kast hangt, bedachten Naomi en Tamara het event. Want waarom zou je niet nog een keer feesten in je trouwkleding? Omdat zij met dit evenement ook nog een goed doel steunen hopen de dames op een grote opkomst. Ook singles en vriendinnengroepen zijn van harte welkom. Geen bruidskleding? Op Marktplaats of bij Candleslove in Dordrecht is er keuze genoeg om voor weinig geld te slagen voor een leuke bruidsjurk.

Kaarten voor het event á 20 euro zijn verkrijgbaar via 2love.event@gmail.com. Ook vragen of sponsoren kunnen Naomi en Tamara bereiken via dit e-mailadres. Actuele info is te vinden op Facebook (/2LOVEevent).

Geef een reactie