Actueel

reageer als eerstza 26 aug 2017

Foodtrucks rrrollen weer het Otto Dickeplein op

DORDRECHT – Met tientallen foodtrucks, een specialbar, een cocktailbar en nog veel meer vult Rrrollend Dordrecht van vrijdag 8 tot en met zondag 10 september weer het Otto Dickeplein. Rrrollend is met 22 edities per jaar verspreid door het land, het grootste foodtruckfestival van Nederland, maar staat daarbij ook bekend om de knusheid.

Het terrein van Rrrollend Dordrecht is gratis toegankelijk. De foodtrucks en bar werken met muntjes. Nieuw bij Rrrollend is de Rrrollend Food-proeverij. Alle foodtrucks bieden naast hun standaardmenu ook mini-gerechten voor één muntje, waardoor bezoekers een eigen proeverij kunnen vormgeven. In het aanbod van de 22 foodtrucks wordt ook rekening gehouden met vegetariërs, veganisten en voedselallergieën. Bezoekers schaffen bij hun eerste drankje voor één muntje een glas aan, dat bij elk volgend drankje vervangen wordt door een schoon glas. Aan het eind van de avond mag het Rrrollend-glas mee naar huis of gedoneerd worden aan CliniClowns. Sinds de start hiervan haalde Rrrollend op deze manier al ruim 18.000 euro op voor dit doel.

Entertainment

Tijdens Rrrollend Dordrecht kunnen bezoekers natuurlijk genieten van allerlei culinaire specialiteiten, maar ook van muzikale optredens van DJ Erik Lourenssen, TijsS on Sax en anderen. Voor de kinderen zijn er uitgebreide entertainment-programma’s en zijn er diverse spellen te spelen op het terrein.

Openingstijden
Rrrollend Dordrecht op het Otto Dickeplein is geopend op vrijdag van 16.00 tot 23.00 uur, op zaterdag van 12.00 tot 23.00 uur en op zondag van 12.00 tot 21.00 uur.

Geef een reactie