PAPENDRECHT/HEINENOORD – Op het veld van sportpark de Tienvoet in Heinenoord heeft Papendrecht de ongeslagen reeks van zeven wedstrijden ten einde zien komen door toedoen van Heinenoord dat net boven de streep staat. Papendrecht kwam er in de eerste helft nauwelijks aan te pas. Heinenoord was bijna voortdurend in balbezit. Vlak voor rust werd Papendrecht op achterstand gezet. ( Foto: Edwin Schreurs )

Na de rust kwam Papendrecht beter voor de dag. De vrije man werd makkelijker gevonden en de combinaties gingen beter lopen. Dit resulteerde in de 55e minuut in de gelijkmaker. Heinenoord kreeg niet veel later de mogelijkheid om weer op voorsprong te komen. 2-1. Papendrecht moest zonder punten huiswaarts keren.