DORDRECHT – Interesse in werk of stage in de gehandicaptenzorg? Dan ben je op donderdag 30 mei welkom op de banenborrel van Gemiva. Tijdens deze informele bijeenkomst kun je in gesprek over de mogelijkheden bij Gemiva in de Drechtsteden. Je kunt je laten informeren over vaste of flexibele banen, stages, leerwerkplekken of vrijwilligerswerk. De borrel is van 16.30 tot 18.30 uur in activiteitencentrum Spoorzicht in Dordrecht.

“Belangstellenden kunnen tijdens de banenborrel op een laagdrempelige manier met ons kennismaken. En wij met hen”, vertelt Bianca Huizer, regiodirecteur bij Gemiva. “We hebben regelmatig vacatures en daarom ontmoeten we graag mensen die interesse hebben in werk bij Gemiva. We zoeken ervaren professionals, maar we hebben ook opleidingsplaatsen. Dus ook als je geen ervaring hebt in de gehandicaptenzorg: kom gewoon eens vrijblijvend praten. Het is een prachtige en veelzijdige sector om in te werken. Ook als je op zoek bent naar een stageplaats of vrijwilligerswerk kun je binnenstappen op 30 mei. We spreken je graag en zijn benieuwd naar jouw interesses en mogelijkheden.”

Snel aan de slag  

Hidde kwam naar een eerdere banenborrel van Gemiva. Hij vertelt: ”Meteen bij binnenkomst merkte ik dat er een warme en open sfeer hing. Ik wilde mij graag oriënteren op de mogelijkheden om binnen Gemiva aan de slag te gaan. Tijdens de gesprekken werd geluisterd naar wat ik wilde en werd meteen geschakeld naar de mogelijkheden voor mij. Snel na de banenborrel had ik een gesprek op locatie. Anderhalve week later ben ik aan de slag gegaan.”

Eigen regie, karakter en betekenis

Gemiva ondersteunt in Zuid-Holland mensen die door een handicap, chronische ziekte of andere beperking zorg of begeleiding nodig hebben. De organisatie heeft in de Drechtsteden kinderdagcentra, activiteitencentra, woonlocaties en heeft een ambulante dienst die cliënten thuis, op school of op hun werkplek opzoekt. Bianca Huizer: “Werken bij Gemiva betekent werken in vrijheid en flexibiliteit, je krijgt de regie om te doen wat het juiste is voor jouw cliënt. Jouw baan is uitdagend en er is genoeg ruimte voor ontwikkeling van jouw talent. Bij ons ben je betekenisvol voor anderen.”

Spoorzicht is te vinden aan de Dubbeldamseweg-Zuid 187 in Dordrecht.