DORDRECHT – Samen buiten sporten in de buurt, onder begeleiding van een gediplomeerde trainer. In Dubbeldam kan het. Daar is in juni Golden Sports van start gegaan. Afwisselende trainingen speciaal voor 55-plussers. Steeds meer ouderen die op een prettige sociale manier iets aan hun fitheid willen doen, sluiten zich aan. Woensdag vond de officiële opening van Golden Sports plaats bij Sporting Delta, waar iedere woensdag in de kantine wordt verzameld.

De training is van 13.00 tot 14.00 uur. Meedoen? De kosten bedragen 3,50 euro per keer. Ook mensen die nooit eerder aan sport deden of lichamelijke klachten hebben, kunnen meesporten. Zonder stok kunnen lopen is wel belangrijk. De gevarieerde training is in de vertrouwde handen van een professionele trainer van Hattrick, in samenwerking met een fysiotherapeut.
Aanmelden kan via dordrecht@goldensports.nl. Meer informatie via tel. 078-7704368, info@goldensports.nl, www.goldensports.nl/locatie-dordrecht-dubbeldam. In de zomervakantie wordt er gewoon lekker doorgesport.