ZWIJNDRECHT – Een werkelijk goede eerste helft vormde de basis voor de overwinning op Alblasserdam: 4-3. Binnen 7 minuten walste Groote Lindt over Alblasserdam heen, met doelpunten van Ali Zahidi en Max Klop, waardoor het snel 2-0 stond. Alblasserdam wist echter meteen iets terug te doen en bracht de score op 2-1. Groote Lindt bleef echter de bovenliggende partij en creëerde kans op kans. De ruststand was dan ook 2-1, na doelpunten van Moustakim Atlagh en Nasir el Arbaoui.

In de tweede helft zagen we een heel ander Groote Lindt, dat Alblasserdam verder in het zadel hielp door slordig veldspel en te denken dat de overwinning al binnen was. Met nog zo’n 20 minuten te spelen kwam Alblasserdam dichterbij met de 4-2. Daarna werd het nog onnodig spannend omdat Alblasserdam probeerde nog een punt mee te nemen naar Zwijndrecht. De 4-3 viel echter te laat, waardoor Groote Lindt de volle drie punten op sportpark Bakestein wist te houden.

Op zaterdag 6 januari 2024 speelt Groote Lindt een oefenwedstrijd tegen Binnenmaas, waarna de selectie op donderdag 11 januari 2024 zal afreizen naar het Portugese Albufeira voor deelname aan de Algarve Cup. De eerstvolgende competitiewedstrijd is op zaterdag 20 januari 2024, wanneer Groot Ammers op bezoek komt in Zwijndrecht (aanvang 14.30 uur).