ZWIJNDRECHT – Na het gelijke spel afgelopen zaterdag tegen Wieldrecht (3-3) en de voor Groote Lindt gunstige overige uitslagen in de Derde klasse C, kan Groote Lindt a.s. zaterdag beslag leggen op de 2e periodetitel. Er zijn echter nog veel clubs die kans maken, maar bij winst in de thuiswedstrijd tegen het Dordtse DFC blijft Groote Lindt alle concurrenten voor. (Foto: Groote Lindt)

De wedstrijd tegen Wieldrecht kantelde na rust de kant op van Groote Lindt. Het was Max Klop die de voor de rood-witte brigade belangrijke derde treffer maakte en de eindstand bracht op 3-3. Tegenstander van a.s. zaterdag DFC wist te verrassen door met 2-0 te winnen van de nummer twee in de competitie: Schelluinen. De op dit moment op de 13e plaats staande DFC strijdt tegen directe degradatie. Het is dus geen “zekerheidje” dat Groote Lindt de wedstrijd van a.s. zaterdag winnend afsluit. Alle support is dan ook nodig en dat verdient het team van hoofdtrainer Randall Neeskens zeker na de goede resultaten in de afgelopen wedstrijden. De wedstrijd Groote Lindt – DFC start om 14.30 uur op sportpark Bakestein. Direct na de wedstrijd start de Derde helft en zal DJ Karim de muziek verzorgen. Ook hiervoor bent u van harte uitgenodigd.