SCHOONHOVEN – In een regenachtig Schoonhoven stonden beide elftallen aan de aftrap op het kunstgras van veld 2 op sportpark Het Hofland. Als gevolg van een blessure van doelman Raymond Klootwijk nam de 18-jarige Mitchell de Winter plaats tussen de palen. Groote Lindt startte de wedstrijd uitstekend met prima verzorgd positiespel en behaalde een overtuigende 0-3 voorsprong met doelpunten van Max Klop (0-1), Moustakim Atlagh (0-2, op aangeven van Ali Zahidi), en opnieuw Moustakim Atlagh (0-3). Schoonhoven kwam voor rust terug met 1-3 en 2-3 doelpunten. Na rust ging het spektakel door met afgekeurde goals, overtredingen en emotie. Schoonhoven maakte de gelijkmaker 3-3, maar in blessuretijd scoorde Groote Lindt de winnende goal: 3-4. Een aantrekkelijke wedstrijd voor de toeschouwers. Zaterdag komt Drechtstreek, de nummer 3, op bezoek, gevolgd door een uitwedstrijd tegen koploper GSC/ODS. (Foto’s: Groote Lindt).