ZWIJNDRECHT – Na de toch onverwachte overwinning op SSS vorige week kwam afgelopen zaterdag ’s Gravendeel naar sportpark Bakestein. Met een minimaal verschil in punten stond ’s Gravendeel enkele plaatsen hoger op de ranglijst.

In de eerste helft weinig hoogtepunten en vooral een evenwichtige wedstrijd met slechts een aantal mogelijkheden tot scoren voor beide doelen. Na 30 minuten moest een speler van Groote Lindt het veld met een blessure verlaten. Na wat omzettingen binnen het elftal kon de jacht op de competitiepunten worden hervat. Vlak voor rust kreeg Groote Lindt een vrije trap die het doel niet raakte.

Vrije trap zorgt voor punt
Het spelbeeld in de tweede helft bleef redelijk hetzelfde tot Groote Lindt opnieuw een vrije trap mocht nemen. De score op het bord veranderde in 1-0. In de resterende minuten bleek ’s Gravendeel niet in staat om de gelijkmaker op het scorebord te krijgen en kon Groote Lindt tevreden naar de kleedkamers. Aanstaande zaterdag volgt er weer een thuiswedstrijd voor Groote Lindt. Dan krijgen zij bezoek van koploper Nieuwerkerk.