Actueel

reageer als eerstdi 29 aug 2017

Grote belangstelling voor open dagen Multibox

DORDRECHT – De open dagen van Van Kleef Vastgoed bij zijn nieuwste camperstalling en garageboxcomplex aan de Kerkeplaat in Dordrecht bleek een schot in de roos. Op zaterdag 26 en zondag 27 augustus was het er een drukte van belang. Ruim vijfhonderd geïnteresseerden kwamen een kijkje nemen, een stallingplek reserveren of voor het huren of kopen van een garagebox. (Hoofdfoto: Multibox. Video en overige foto’s: Thymen Stolk)

Eigenaar en projectontwikkelaar Frits van Kleef kijkt meer dan tevreden terug. “Het was voor het eerst dat we een dergelijk evenement organiseerden en het was ook dankzij het mooie weer goed geslaagd. Tijdens de open dagen zijn er tientallen camperplaatsen en garageboxen gereserveerd. Dit complex is nog niet eens officieel opgeleverd, maar we zitten al bijna vol.”

Het complex aan de Kerkeplaat omvat 134 garageboxen en in de camperstalling is plaats voor 119 campers. Eigen garageboxen voor privé of zakelijk gebruik zijn veel gevraagd zo zegt Van Kleef: “De garageboxen zijn ideaal voor zzp’ers en ondernemers die op zoek zijn naar een eigen bedrijfs- of klusruimte. En ook particulieren die gewoon wat extra opslagruimte nodig hebben voor hun spullen, oldtimer of wat dan ook kunnen kiezen voor de koop of huur van een garagebox.”

Aan de open dagen werkten diverse Dordtse camper gerelateerde bedrijven mee. Zo waren ZiZo Campertechniek, Camperville, Camperservice Dordrecht, Monster Campers en Tank O3 aanwezig. Ook Rabobank Drechtsteden en naaste buur McDonald’s verleenden hun medewerking aan het succesvolle evenement.

Kijk voor meer foto’s en een video op www.dordtcentraal.nl.

Geef een reactie