PAPENDRECHT – In de strijd tegen de nacompetitie heeft Papendrecht op zaterdagmiddag 14 mei een punt gepakt. Het werd een gelijkspel tegen Nieuwenhoorn, de nummer 3 uit de stand. In de eerste helft kwam de ploeg uit Hellevoetsluis als eerste op voorsprong. Na het doelpunt waren er nauwelijks kansen, veel balverlies en foute passes. Toch kwam de thuisploeg op gelijke hoogte. De rest van de wedstrijd waren er opnieuw kansen, maar het kwam niet tot scoren. De laatste minuten toonde Papendrecht zich tevreden met het punt.

Papendrecht VR1 kampioen
Ook de vrouwen kwamen als winnaars uit de strijd. De dames waren al kampioen geworden maar het seizoen moet nog uitgespeeld worden. Op zaterdag 14 mei stonden ze op het Slobbengors in Papendrecht tegenover Zwaluwe VR1. Ze moesten alle zeilen bijzetten maar de stand werd 5-2. Daarna kon de huldiging beginnen. Voorzitter Hans Jonker hield een toespraak en de vrouwen kregen allemaal een roos en een glas champagne. Het hele veld was versierd en met vuurwerk maakte de club duidelijk dat zij kampioen van dit seizoen zijn.