Actueel

1 reactiedo 8 nov 2018

Informatiebijeenkomsten over werk aan N3 en Wantijbrug

DORDRECHT – Rijkswaterstaat organiseert op dinsdag 20 en donderdag 22 november van 17.30 tot 20.30 uur informatiebijeenkomsten voor bewoners en ondernemers uit Papendrecht en Dordrecht over de komende werkzaamheden aan de N3 en de Wantijbrug. (Archieffoto: Thymen Stolk)

De Wantijbrug wordt volgend jaar gerenoveerd en voorzien van een nieuwe brugklep en nieuw bewegingswerk. Het groot onderhoud aan de N3 start in het tweede kwartaal van 2020 en duurt twee jaar. De weg wordt voorzien van een nieuwe fundering en nieuw asfalt.

Vrije inloop

De informatiebijeenkomsten zijn vrij in te lopen en hebben het karakter van een informatiemarkt. Per project staat een aantal tafels over thema’s als planning en hinder. Hier kunnen bezoekers informatie vragen aan medewerkers van Rijkswaterstaat en de betrokken gemeenten Dordrecht en Papendrecht. Tijdens elke bijeenkomst worden twee presentaties gegeven: de eerste om 18.00 uur en de tweede om 19.00 uur. De eerste bijeenkomst op 20 november is in de Duurzaamheidsfabriek, Leerparkpromenade, Dordrecht. De tweede op 22 november is in het gemeentehuis van Papendrecht.

Eén reactie op “Informatiebijeenkomsten over werk aan N3 en Wantijbrug”

  1. […] DORDRECHT – Rijkswaterstaat organiseert op dinsdag 20 en donderdag 22 november van 17.30 tot 20.30 uur informatiebijeenkomsten voor bewoners en ondernemers uit Papendrecht en Dordrecht over de komende werkzaamheden aan de N3 en de Wantijbrug.  https://dordtcentraal.nl/actueel/informatiebijeenkomsten-werk-aan-n3-en-wantijbrug/  […]

Geef een reactie