Actueel

reageer als eerstvr 2 feb 2018

Jeugdfanfarefestival

DORDRECHT – ToBe cultuurcentrum houdt zaterdag 3 februari het achtste HaFaBra Jeugdfestival in het Energiehuis, Noordendijk 148. Tussen 10.30 en 16.00 uur strijden negen jeugd harmonie, fanfare en brassbandorkesten om de felbegeerde prijs van het HaFaBra Jeugdfestival 2018.

Het festival geeft amateur jeugd- en opleidingsorkesten uit de regio een kans om te laten zien wat ze in huis hebben. Alle optredens vinden plaats in Ketel 2 van het Energiehuis: een prachtige locatie om je te presenteren aan het publiek! Er is een gevarieerd programma met klassiek, pop en jazz. De dag is verdeeld in drie blokken. Bezoekers kunnen voor 6 euro een kaartje kopen voor het gehele festival (tot 12 jaar 3 euro) via www.tobe.nl/agenda. Dit kaartje geeft toegang tot alle blokken en de prijsuitreiking.

Prijsuitreiking
De prijsuitreiking start om 15.30 uur. De jury reikt twee prijzen uit, één voor de meest muzikale uitvoering en één voor de meest verrassende uitvoering.
Tijdens blok 1 treden tussen 10.30 en 11.30 uur Concordia uit Krimpen a/d IJssel en Phill Young uit Dordrecht op. In blok 2 (12.00 tot 13.30 uur) zijn jeugd slagwerkgroep youNg decibeLS uit ’s Gravendeel, Jeugdorkest Solide uit Alblasserdam en Jeugdorkest New taLentS uit ’s Gravendeel te horen. Als laatsten treden tussen 14.00 en 15.30 uur JuniorSlagwerkgroep en Jeugdorkest Harmonievereniging Barendrecht, Jeugdorkest Harpe Davids uit Ridderkerk en Jongerenorkest B’Tween van Harmonievereniging Barendrecht op.

Geef een reactie