Actueel

reageer als eerstdo 2 nov 2017

Kakofonieband De Rammen wint Brabants concours

DORDRECHT – De Dordtse Kakofonieband De Rammen schreef zaterdag het Toeterfeest in het Brabantse  Langeweg op zijn naam en wist alle beschikbare prijzen (muzikaal, presentatie en algemeen winnaar) in de wacht te slepen. Aan het festival namen achttien bands deel uit het hele land. Zij traden in twee verschillende zalen op onder het toeziend oog van een vakkundige jury. (Foto: Ronnie Kamp)

Naast de muzikaliteit werden de bands door de juryleden ook beoordeeld op show en presentatie. En dat is nou juist het sterke punt van de Dordtenaren. Ondanks dat de Rammen met slechts tien man op het podium stonden en sommige bands ruim het dubbele aantal leden had, scoorden de Dordtenaren vooral ook met hun presentatie, kleding, hun eigenzinnige repertoire en de interactie met het publiek de nodige extra punten.

Carnaval

Er breken nu drukke maanden aan voor de Dordtse band, met veel evenementen, kapellenfestivals en concoursen in de aanloop naar het Carnavalsweekend in februari. De Rammen zijn de komende tijd voornamelijk in Brabant te zien en horen.

 

 

 

Geef een reactie