DORDRECHT – Livit wil mobiliteit mogelijk maken voor wie dit niet meer vanzelfsprekend is. Door te luisteren. Door mee te denken. Door te helpen. Met de orthopedische kennis die het in huis heeft, de expertise én hulpmiddelen. Livit is op meer dan vierhonderd locaties in Nederland te vinden, waar samen met zorgprofessionals van ziekenhuizen en instellingen de beste orthopedische hulpmiddelenzorg wordt geboden aan klanten die orthopedische schoenen, steunzolen, therapeutische kousen, prothesen of (sport)braces nodig hebben. Ook in Dordrecht is Livit gevestigd. Wie benieuwd is, kan op donderdag 14 juli tijdens een open dag nader komen kennismaken.

Sinds twee jaar is Livit in Dordrecht gevestigd in een prachtig nieuw pand aan de Merwedestraat 48. Livit is marktleider in Nederland op het gebied van orthopedische hulpmiddelen en in Dordrecht staat de nieuwe ‘slimme fabriek’ waar deze dagelijks worden geproduceerd en gedistribueerd. Allemaal volgens de laatste technieken en innovaties. Met de diverse soorten hulpmiddelen die Livit maakt, kunnen klanten in heel Nederland beter bewegen, iets waar ze trots op zijn bij Livit in Dordrecht. ‘Net zolang zoeken tot we voor onze klanten een oplossing vinden, waarmee zij weer vrij(er) kunnen bewegen en leven. Daar hebben we alles voor over’, is het credo van Livit.

Handwerk en nieuwste technieken

De hulpmiddelen worden in diverse technische teams gemaakt. Het gaat om een combinatie van ambachtelijk handwerk en de nieuwste technieken op het gebied van CAD-CAM (ontwerp), 3D-printing en robotisering. Daarnaast worden vanuit Dordrecht de klanten, maar ook de collega’s van andere vestigingen in het land, vanuit het logistieke team bediend. In de productiehal is dus altijd een veelzijdigheid van veel verschillende werkzaamheden te zien.

Open dag

Nieuwsgierig geworden of misschien wel belangstelling om te gaan werken bij Livit? Kom dan vrijblijvend kennismaken met het bedrijf op donderdag 14 juli. Iedereen is tussen 15.00 en 18.00 uur van harte welkom om even binnen te lopen voor een kijkje in de keuken van het bedrijf. Je kunt dan aansluiten bij een rondleiding en terecht bij Livit-collega’s voor vragen. Aanmelden wordt op prijs gesteld. Dat kan via sollicitatie@livit.nl.

Meer info op www.livit.nl.