ZWIJNDRECHT – Op de zomerse zaterdag 13 april was het toch behoorlijk druk op het Albatrosveld. Er stonden vier competitiewedstrijden gepland en deze thuiswedstrijden werden allemaal omgezet in overwinningen. E6 trapte af tegen DSO E3 en won overtuigend met 10-2. D3 speelde een spannende wedstrijd tegen HKC D2 en trok uiteindelijk aan het langste eind met 9-7. (Foto: wedstrijd Albatros C1 – Nieuwerkerk C1)

C1 kende een sterke eerste helft tegen Nieuwerkerk C1 en ging met een voorsprong van 8-3 de rust in. In de tweede helft waren doelpunten schaars en zetten de gasten nog even aan. Twee prachtige treffers van Luuk Bakker brachten de voorsprong weer op peil en bezorgden het team van Marthijn en Wouter de overwinning met 11-6.

Het 10e seniorenteam mocht het hoofdveld betreden en profiteerde van de ambiance: ze versloegen KCR 8 met 14-10. De uitwedstrijd van E7 tegen Springfield E3 eindigde echter in een 5-2 nederlaag.

Een grote groep Albatrossers woonde de Korfbal Leaguefinale in Ahoy bij, waarmee de zaalperiode werd afgesloten. Deze week spelen A1 en B1 bekerwedstrijden en zijn er ook doordeweekse inhaalwedstrijden. Op zaterdag 20 april staat er weer een vol veldprogramma op het programma.