ZWIJNDRECHT – Afgelopen zaterdagmiddag slaagden de korfballers van sv Conventus er net niet in om een overwinning te behalen. Het team miste gedurende de wedstrijd te veel kansen en verloor met een verschil van twee punten van Oranje Zwart. (Foto: Kees Streefkerk / sv Conventus).

Conventus besefte dat er kansen lagen tegen Oranje Zwart, aangezien de tegenstander slechts één punt meer had gescoord in het kampioenschap. Het team betrad het veld vol motivatie en de wedstrijd werd gekenmerkt door intensiteit. Het team verdedigde fel en geconcentreerd, maar liet kansen liggen in de aanval. Hierdoor stond Conventus bij rust licht achter. Na een peptalk van de coaches toonde Conventus in de tweede helft meer scherpte in de afronding. Het gele/zwarte team naderde langzaam de tegenstander, maar slaagde er niet in de volledige achterstand in te halen. Uiteindelijk kwam Conventus twee punten tekort en eindigde de wedstrijd met een score van 9-11 in het voordeel van de tegenstander. Desondanks waren de coaches tevreden over het harde werk van de spelers.