ZWIJNDRECHT – Vanwege de lockdown hebben de korfbalspelers van Albatros afgelopen zaterdag de laatste wedstrijden van dit jaar gespeeld. Er waren 19 zaalwedstrijden, waarvan er 10 werden gewonnen. B1, D1 en E1 wonnen hun wedstrijd, maar C1 verloor. B1 kon het zich in Maassluis veroorloven om veel kansen te missen, want de 13-24 eindstand bood veel marge. D1 sloeg vlak voor rust twee rake afstandstreffers en kwam in de tweede helft niet meer in gevaar. E1 won ruim met 4-15. De overige winstpartijen kwamen op naam van senioren 10, A3 en D3. Ook E2, F2, E5 en E6 wonnen hun wedstrijd. Gelijke spelen waren er voor senioren 8 en E4. In januari hopen de spelers de zaalcompetities te kunnen hervatten.