DORDRECHT – In het stadion aan de Krommedijk spelen de FC Dordrecht Legends zondag 24 september een benefietwedstrijd tegen FC de Rebellen. Het doel van deze wedstrijd is geld inzamelen voor de slachtoffers van de recente aardbevingen in Turkije, Syrië en Marokko.

De drie landen zijn zwaar getroffen door natuurrampen en hebben dringend behoefte aan hulp. Daarom heeft een groep ondernemers en vrijwilligers uit Dordrecht besloten de krachten te bundelen en een benefietwedstrijd te organiseren tussen het team met oud-spelers van FC Dordrecht tegen het team met voormalige profvoetballers die bekend staan om hun rebelse gedrag.. Kaartjes kosten 15 euro per stuk en zijn verkrijgbaar via de website van FC Dordrecht: www.fcdordrecht.nl. De volledige opbrengst gaat naar de stichting Minhaj Welfare Foundation, die actief is in de rampgebieden.

Clinics voor kinderen
Maar er is meer te doen op 24 september. Voorafgaand aan de benefietwedstrijd, die om 17.00 uur begint, kunnen kinderen en jongeren vanaf 13.00 uur deelnemen aan verschillende sportieve clinics. Deze worden gratis aangeboden door lokale sportaanbieders, zoals voetbalverenigingen, dansscholen en kickbokskampioenen. Zo kunnen zij op een leuke en leerzame manier kennismaken met diverse sporten en bewegen. Naast de clinics organiseert GeeGee gaming een FIFA-toernooi, waar je
het tegen je vriendjes en vriendinnetjes kunt opnemen in de competitie.

Voor meer informatie kijk op www.hart4slachtoffers.nl.