DORDRECHT – Lionsclub Dordrecht Host gaat het 29e Lions Kerstgala in een nieuwe locatie vieren. De afgelopen jaren bleek het steeds lastiger om samen met Kunstmin een gala te organiseren, aldus de organisatie. ‘Sterk gestegen kosten en minder mogelijkheden om een kwalitatief hoogstaand gala te organiseren hebben ertoe geleid dat we naar een nieuwe locatie en partner op zoek zijn gegaan’. Die is gevonden bij Art & Dining, het restaurant in het Dordrechts Museum. (Foto: Rob van der Teen)

De Lions organiseren dit gala geheel belangeloos en alle baten worden jaarlijks gedoneerd aan Dordtse goede doelen, al 28 jaar. Dat Art & Dining de nieuwe locatie zou worden, werd al snel duidelijk tijdens de eerste gesprekken met bedrijfsleider Christiaan Visser. ‘Art & Dining heeft de juiste uitstraling om een mooi chic gala te organiseren, de diverse ruimtes worden in kerstsfeer aangekleed, kortom een nieuwe start van een oude traditie! ‘, melden de Lions.

Een nieuwe commissie is door de Lions club samengesteld om het evenement van nieuw allure te voorzien. Oudgedienden Hans de Boer en Henk Donkervoort zijn weer terug in de organisatie en Mark den Heeten, Pascal de Haan en Michel de Lang completeren de commissie. ‘De komende maanden gaan we verder met de voorbereidingen en na de zomer worden de artiesten bekend gemaakt. Voor meer informatie en de laatste updates verwijzen we graag naar onze website: www.lionsclubdordrecht.nl/kerstgala’.

 

Op de foto: Hans de Boer van de Lions en Christiaan Visser van Art & Dining na een prettig gesprek.