DORDRECHT – De Dordrecht Lions speelden zaterdagavond in eigen huis, de Sportboulevard, tegen de Eindhoven Kemphanen. De Dordtse ijshockeyploeg ging er tot het laatste fluitsignaal voor, maar kwam deze avond duidelijk tekort.(Foto’s: René Kamps ).

Er werd volle bak gestart en de Lions hadden de 1-0 binnen drie minuten te pakken via de jonge nieuweling Igor Kazakov. Halverwege deze periode werden de Kemphanen duidelijk beter en scoorden zij driemaal op rij. In de daaropvolgende periode gingen beide teams er vol in en dat resulteerde in het uit de wedstrijd sturen van Erik Brand na een flinke botsing met zijn opponent. Ook aan Eindhovense kant mocht er iemand gaan douchen een minuut later. Deze tweede periode werd afgesloten met een stand van 3-6 door handig spel van de bezoekers. In de laatste periode gaven de Lions alles en speelden ze zelfs even zonder doelman om hiermee een goal te forceren. Het mocht allemaal niet meer baten en na het laatste fluitsignaal stond het 4-8. De volgende thuiswedstrijd in de Sportboulevard Dordrecht is op zaterdag 18 november om 18.15 uur tegen de OG Capitals uit Leeuwarden.