Actueel

reageer als eerstdo 28 okt 2021

Man met geweld beroofd bij bushalte in Dordrecht

DORDRECHT – Bij een bushalte op de Laan van Europa in Dordrecht is woensdagavond 27 oktober rond 20.00 uur een 26-jarige man uit Aruba overvallen door twee mannen. Dit gebeurde in de buurt van het Van der Valkhotel. De man raakte hierbij gewond aan zijn hoofd. De politie zoekt getuigen.

De 26-jarige man zat gisteravond bij een bushalte op de Laan van Europa. Hij zag dat er een zilverkleurige personenauto met daarin twee mannen kwam aangereden in de richting van het bushokje. Beide mannen stapten uit, richtten een vuurwapen op het slachtoffer en eisten geld. Hij werd hierbij geslagen op zijn hoofd en buik. Vervolgens werd de man beroofd van zijn jas en tas met inhoud. De verdachten stapten hierna weer in de auto en gingen ervandoor. De man raakte lichtgewond aan zijn hoofd en is voor behandeling van de verwondingen naar het ziekenhuis gegaan.

De politie komt graag in contact met mensen die weten wie deze mannen zijn of met mensen die iets gezien of gehoord hebben rondom de Laan van Europa. Of mensen die mogelijk beelden hebben. Neem contact op via 0900-8844, via de opsporingstiplijn op 0800-6070 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Of vul het tipformulier in op de website van de politie.

Geef een antwoord