Actueel

reageer als eerstdi 8 okt 2019

Man zwaargewond bij ruzie in De Klockelaer

DORDRECHT – Een 59-jarige Dordtenaar is maandagavond zwaargewond geraakt bij een mishandeling in seniorencomplex De Klockelaer aan de Tak van Poortvlietstraat in Crabbehof. De politie heeft een 21-jarige verdachte aangehouden. Hij zou illegaal een kelderbox in het complex hebben bewoond. Toen twee bewoners hem daar op aanspraken, zou hij met een scherp mes naar hen zijn uitgevallen. De 59-jarige bewoner liep daarbij zijn verwondingen op. (Foto’s: Thymen Stolk)

Het incident zorgde voor veel onrust in De Klockelaer. De gewonde bewoner had een bloedspoor achtergelaten in de lift en op de tweede verdieping, waar hij uiteindelijk werd gevonden. De 21-jarige verdachte zou zich al langere tijd, met toestemming van de eigenaar, in de kelderbox hebben opgehouden. Andere bewoners van het gebouw hadden al eerder geprobeerd hem weg te krijgen. Toen de man er maandagavond nog bleek te zijn, gingen twee bewoners hem duidelijk maken dat hij snel weg moest gaan. De verdachte ging daarop in de aanval met een scherp voorwerp. Volgens de politie zou het gaan om een mes of een kleine hakbijl.

De 59-jarige man is maandagavond zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Hoe hij er aan toe is, kon de politie niet zeggen. De politie is nog op zoek naar het gebruikte wapen en eventuele getuigen.

 

Geef een reactie