Actueel

reageer als eerstvr 30 apr 2021

Met 109 kilometer per uur over Laan op Londen  

DORDRECHT – De politie heeft gisteren op verschillende plekken in Dordrecht verkeerscontroles gehouden. Ook werd er op verschillende plekken preventief gefouilleerd. Er werden diverse bekeuringen uitgedeeld. Een bestuurder die met 109 kilometer per uur over de Laan op Londen scheurde, waar 50 de maximumsnelheid is, maakte het het bontst. Hij moest zijn rijbewijs inleveren. (Foto: Politie Dordrecht)

Ook op de Merwedestraat werd met een lasergun op snelheid gecontroleerd. Daar werden twee automobilisten op de bon geslingerd voor een snelheden van 70 en 83 kilometer per uur.

Later in de middag werd een grote snor- en bromfietscontrole gehouden in het Overkamppark en op de Spuiboulevard. Op de rollerbank werd achttien keer een overschrijding van de snelheid geconstateerd. Verder werden er onder meer boetes uitgedeeld voor rijden zonder rijbewijs, een verlopen rijbewijs, rijden over het fietspad met een bromfiets, een gladde band en een lekke uitlaat. In totaal zijn er 120 snor/bromfietsen gecontroleerd en werden er 27 mensen preventief gefouilleerd. Dat laatste leverde één aanhouding op in verband met de Wet wapens en munitie.

Geef een antwoord