ZWIJNDRECHT – Na een zomerstop start muziekprogramma So What! vandaag met een nieuw seizoen live-uitzendingen op ATOS Radio. Met de nieuwste releases uit jazz, soul & world, laatste muzieknieuws en concert- en festivalagenda  uit Drechtsteden en verder.

Vrijdag 15 september zijn Shawn Lee uit Londen (Young Gun Silver Fox) en de Dordtse drummer Phil Martin (The Pulitzers) de gasten in het programma. Beiden vertellen over hun nieuwe albums en projecten. Timothy praat ook over de start van het nieuwe concertseizoen in Muziekpodium DJS in Dordrecht. Verder nieuwste tracks uit jazz, soul en worldmuziek. Concertagenda voor de Drechtsteden en het laatste muzieknieuws. De live-uitzending is van 19.00 uur tot 20.00 uur. Presentatie door Ben Korzelius en Berny Manspeaker, techniek Dave Verhoeven en Bram de Waard.

‘So What!’ is een maandelijks live-muziekprogramma op ATOS Radio, telkens op de derde vrijdag. Luisteren: livestream www.atosrtv.nl, ether 106.1 FM Zwijndrecht & Drechtsteden, gratis apps: TuneIn en De Lokale Omroepen en digitale tv- en radiokanalen.