Actueel

reageer als eerstvr 31 aug 2018

Open Dag ToBe in het Energiehuis

DORDRECHT – Het nieuwe cursusseizoen van ToBe cultuurcentrum gaat weer van start. Speciaal voor kinderen en jongeren die willen kennismaken met het cursusaanbod is er een Open Dag op zaterdag 1 september met gratis lessen. De Open Dag vindt plaats van 9.30 tot 16.00 uur in het Energiehuis, Noordendijk 148.

Vanaf maandag 17 september starten de cursussen bij ToBe cultuurcentrum. De open dag is bedoeld voor kinderen en jongeren tot 20 jaar die een cursus willen uitproberen voordat ze zich inschrijven. Deze dag zijn er van 9.30 tot 17.00 uur open lessen dans, kunst & design, muziek en theater. Zo zijn er lessen hiphop, ballet, (strip)tekenen, foto en film maken, games, timmeren, schilderen of boetseren. Ook ToBe Jeugdtheaterschool doet mee aan de open dag. De leerlingen van de verschillende ToBe afdelingen verzorgen een presentatie tijdens het jaarlijkse presentatiefestival (Foto: Peter Verheijen)

Bij ToBe Muziek en ToBe Popschool kunnen jongeren kennismaken met verschillende muziekinstrumenten, zingen in een koor, spelen in een band of orkest én leren draaien als een echte DJ. Voor kinderen die verder willen met muziek is er de Examenroute.

De lessen worden gegeven door betrokken, professionele docenten die oog hebben voor de persoonlijke ontwikkeling van hun leerlingen. Bekijk op www.tobe.nl het programma van de Open Dag.
Voor volwassenen vanaf 21 jaar is er een Open Middag op zaterdag 8 september van 15.00 tot 17.00 uur in het Energiehuis. Tijdens deze middag zijn er open lessen van de freelance docenten die via ToBe & Partners hun eigen cursus aanbieden in het Energiehuis.

Geef een reactie