Actueel

reageer als eerstdi 23 feb 2021

Paasactie voor het Prinses Maxima Centrum

REGIO – Het Crea-team van het Inspire2LiveChoir verkoopt chocolade paashazen en paasstollen voor het goede doel. De opbrengst komt ten goede aan het Prinses Maxima Centrum, voor onderzoek naar hersentumoren bij kinderen.

Crea, actief tegen kanker, zoals het team officieel heet bestaat uit leden van het Inspire2LiveChoir. Dit is een koor dat uitsluitend zingt voor projecten van de kankerbestrijding. Vanwege de coronamaatregelen mogen repetities en concerten niet gehouden worden. Het Crea-team heeft daarom de paasactie opgezet om toch geld op te kunnen halen voor het Prinses Maxima Centrum. Geld dat hard nodig is voor onderzoek naar kinderkanker.

Bestellen en doneren
De paashazen zijn verkrijgbaar in de smaken puur, melk en wit en kosten 7,50 euro. Ook de stollen kosten 7,50 euro. Bestellen kan tot 14 maart via [email protected] Een donatie overmaken mag ook op rekeningnummer NL 10 RABO 0113449135 onder vermelding van Paasactie crea 2021.

Loods De Zoete Inval
Daarnaast gaat het team zoveel mogelijk door met het verkopen van allerlei artikelen vanuit Loods De Zoete Inval aan de Duivenvoorde in Zwijndrecht. Onlangs hebben bestuursleden van de koren Inspire2LiveChoir en Choir4Hope een cheque van 30.000 euro overhandigd aan het Prinses Maxima Centrum. De leden hopen dit aan het einde van het jaar of begin volgend jaar nog een keer te kunnen doen.

Geef een antwoord