PAPENDRECHT – Papendrecht is op zaterdag 13 november op sportpark Slobbengors uit het bekertoernooi gezet door De Zwerver. Papendrecht was niet bij de les en kwam met een bal op de paal in de tweede minuut goed weg, maar even later wisten de gasten toch te scoren en werd de stand 0-1.

Na de rust was Papendrecht de ploeg met de eerste kansen. Twee spelers konden beiden aanleggen in het zestienmetergebied maar hun schoten misten het doel. Daarna ontrolde zich een gelijkopgaande strijd met kansen aan beide zijden. Het laatste kwartier beperkte De Zwerver zich tot verdedigen met als doel het halen van de strafschoppenserie.

Na het eindsignaal konden de ploegen zich opmaken voor de strafschoppenserie. De Zwerver startte de reeks met een strakke bal in de hoek. Bij een stand van 4-3 voor De Zwerver kon een speler van Papendrecht zijn tweede strafschop van de middag binnenschieten, maar de tegenstander keerde de inzet nu wel. De Zwerver kon zich naar de volgende ronde schieten maar de strafschop werd gekeerd. Vervolgens benutte Papendrecht de gelijkmakende beurt. Bij de achtste penalty van Papendrecht ging het mis. De keeper van De Zwerver kroonde zich tot de man van de wedstrijd door de strafschop van Papendrecht te stoppen.