PAPENDRECHT – Papendrecht VR1 stond op zaterdag 16 oktober tegenover NOAD’32 VR1 op sportpark ’t Korenzand in Wijk en Aalburg. Al na 23 seconden wist Papendrecht een punt te scoren, maar binnen drie minuten stond het alweer gelijk. Papendrecht had wat moeite met de snelle speelsters van NOAD’32 VR1. Aan het einde van de eerste helft stond de score op 4-4. Kort na de start van de tweede helft wist Papendrecht weer te scoren. De tegenstander volgde al snel: 5-5. Papendrecht kreeg daarna iets meer grip op de wedstrijd. In de 70e minuut kregen zij een vrije trap aan de rand van het strafschopgebied en kwam de stand op 5-6. NOAD’32 VR1 probeerde Papendrecht nog een aantal keer aan te vallen, maar zonder resultaat. Papendrecht VR1 ging met de punten naar huis.