PAPENDRECHT – Op zaterdag 5 februari speelde Papendrecht Vrouwen 1 voor het eerst in maanden een competitiewedstrijd. Om 14.30 uur floot de scheidsrechter op het hoofdveld van het Slobbengors voor de aanvang van het duel tegen Sleeuwijk VR2. Het duurde tot de 28e minuut voordat de nul van het scorebord kon worden geveegd. 1-0 voor Papendrecht.

In de 33e minuut werd gefloten na een overtreding van een tegenstander op 25 meter van het doel. Door een vrije trap werd de stand 2-0. In de slotfase van de eerste helft kwamen de gasten meer opzetten. Uit een corner kon hard worden ingekopt. Met een 2-1 stand werd de rust ingegaan.

Met een ongewijzigde opstelling werd begonnen aan de tweede helft. De Papendrechtse dames bleven strijden om de punten binnen te halen maar Sleeuwijk kwam meer en meer opzetten. Tien minuten na rust werd het gelijk na een diagonaal schot. Door enkele wissels en omzettingen in het veld probeerde de Papendrechtse leiding de punten alsnog in Papendrecht te houden. Vlak voor het einde van de wedstrijd maakte Papendrecht 3-2 van de stand en kon met de winst naar huis.