PAPENDRECHT – In een matige wedstrijd heeft Papendrecht op zaterdagmiddag 26 maart wederom de punten moeten laten aan de tegenstander. Terneuzense Boys pakte onterecht een 0-1 zege. De defensief spelende Zeeuwen bakten er net als Papendrecht in de eerste helft helemaal niets van. Het hoofdveld van sportpark Slobbengors werkte ook niet echt mee maar balverlies en verkeerde passes over en weer zorgden ervoor dat er niet veel kansen of mogelijkheden waren, buiten een mogelijkheid van Juninho van Ree maar zijn aanname in het zestienmetergebied was niet goed. Het publiek moest wachten tot de 40e minuut voor de eerste fatsoenlijke aanval van de thuisploeg. Na goed combinatiespel werd uiteindelijk Jarden van Ek weggestuurd. Zijn prima voorzet werd naast gekopt door Juninho van Ree, waar hij de bal misschien beter aan Cerezo Drenthe had kunnen laten. ( Tekst en foto: Edwin Schreurs )

Na de rust was het binnen 5 minuten raak. Terneuzense Boys-spits Miroslav Peric werd in de omschakeling weggestuurd, buitenspel volgens de assistent-scheidsrechter, geen buitenspel volgens de scheidsrechter. Papendrecht-goalie Roy Rijntjes kon de op hem afstormende aanvaller nog naar de zijkant drukken maar zijn schot caramboleerde via de paal en Jurvenny Bernadina in het net. Het was de eerste keer dat de gasten in het strafschopgebied van Papendrecht waren. Papendrecht nam na de treffer het initiatief maar de al defensief speelde Zeeuwen gingen nog verder achteruit. Het lukte Papendrecht niet om een gaatje te vinden in de hechte verdediging van de bezoekers. Met het derde verlies op rij zakt Papendrecht steeds verder richting de nacompetitieplekken. Papendrecht staat nu nog maar een punt boven de streep.

Papendrecht: Rijntjes, Bernadina, Van Rooijen, Baars, Van Ek, Bravenboer, Tilroe (Luciano) Van Ree, Saffignani, Drenthe, Van Wijk.