Actueel

1 reactiedo 16 aug 2018

Plus Dubbeldam zet pendeldienst in tijdens verbouwingssluiting

DORDRECHT – De uitbreidingswerkzaamheden van de Plus-supermarkt aan het Damplein in Dubbeldam liggen keurig op schema. De aanbouw aan de linkerkant en de inpandige laad-en losruimte aan de achterzijde zijn zo goed als klaar, meldt eigenaar Pel ’t Lam. De winkel gaat vanaf zaterdag 25 augustus om 15.00 uur voor ruim drie weken dicht voor een metamorfose aan de binnenkant. Op woensdag 19 september gaat er om 09.00 uur een compleet vernieuwde, anderhalf keer zo grote Plus open. (Foto: Thymen Stolk)

Het is welhaast een militaire operatie die er uitgevoerd wordt in zijn supermarkt, zegt ’t Lam. “Op sommige momenten zullen er meer dan honderd werklui tegelijk bezig zijn met de verbouwing.” Na die enorme klus is de winkel gegroeid naar bijna 1.600 vierkante meter, anderhalf keer zo groot als nu. In de aanbouw komt het magazijn en deel van de uitbreiding van de winkel. Ook het vloeroppervlak van het huidige magazijn wordt aan de winkelvloer toegevoegd.

Pendeldienst

Op dit moment draait de winkel gewoon door tijdens de werkzaamheden. Er zijn aan de binnenkant ook al werkzaamheden gaande, maar de echte metamorfose aan de binnenkant start op 25 augustus. In de ruim drie weken dat de winkel dicht is, kunnen de klanten van Plus ’t Lam natuurlijk wel terecht in de andere vestiging in winkelcentrum Bieshof. “We zorgen in die weken dagelijks van 10.00 tot 15.00 uur voor een permanente pendeldienst met twee e-Wheels”, zegt de supermarkteigenaar. “Klanten kunnen voor de deur van onze winkel op het Damplein instappen, hun boodschappen doen in de Bieshof en zich na afloop weer naar het Damplein laten vervoeren.”

Eén reactie op “Plus Dubbeldam zet pendeldienst in tijdens verbouwingssluiting”

  1. […] De winkel gaat vanaf zaterdag 25 augustus om 15.00 uur voor ruim drie weken dicht voor een metamorfose aan de binnenkant. Op woensdag 19 september gaat er om 09.00 uur een compleet vernieuwde, anderhalf keer zo grote Plus open.  Lees meer op :  https://dordtcentraal.nl/actueel/plus-dubbeldam-zet-pendeldienst-tijdens-verbouwingssluiting/  […]

Geef een reactie