Actueel

reageer als eerstma 13 jan 2020

Politie zoekt getuigen van overval

DORDRECHT – Het Griekse afhaalrestaurant aan de Dubbeldreef werd zondag even na 21.00 uur uur overvallen door twee jongemannen met een pistool. De eigenaar wist de jongens zonder buit de deur uit te duwen. Tijdens de worsteling werd hij geslagen. Buiten hoorde de man dat er geschoten werd.

Het Griekse afhaalrestaurant was al dicht toen er even na 21.00 uur op de deur werd geklopt. In de veronderstelling dat het één van de bezorgers zou kunnen zijn, deed de vrouw van de eigenaar open. In de deuropening stonden twee jongens waarvan één een vuurwapen vasthield. Hij richtte deze op de vrouw. De eigenaar sprong er tussen en wist beide jongens weer de deur uit te duwen en de deur te sluiten. Hij kreeg daarbij wel een klap van één van de jongemannen. Nadat de eigenaar de jongens buiten had gesloten, hoorde hij dat er geschoten werd en daarna hoorde hij een scooter wegrijden.

Het overvallenteam van de politie Rotterdam onderzoekt de overval en wil graag weten of iemand net voor of na 21.10 uur twee jongemannen bij het restaurant of in de omgeving heeft gezien. Heeft u iets gezien of gehoord of andere informatie die interessant kan zijn, bel dan 0900-8844.

Geef een reactie