REGIO – De krapte op de arbeidsmarkt houdt aan. Daardoor is het voor werkgevers uitermate lastig om geschikt personeel te vinden. Hoe breng je op een opvallende manier je vacature(s) onder de aandacht van een zo groot mogelijke doelgroep? Het antwoord is Drechtsteden in Bedrijf, de vacaturekrant die Dordt Centraal op woensdag 5  juni weer uitgeeft.

Drechtsteden in Bedrijf wordt als bijlage van Dordt Centraal huis-aan-huis verspreid in Dordrecht en Zwijndrecht. Dat betekent dat de uitgave met vacatures op 80.000 adressen op de mat valt. Het aantal lezers is daar weer een veelvoud van. Daarnaast wordt de uitgave ook digitaal gedeeld via de goed bezochte website van Dordt Centraal en de daaraan gekoppelde sociale mediakanalen.

Gratis redactie

Drechtsteden in Bedrijf wordt meer dan alleen een uitgave met vacatures. Als extraatje biedt Dordt Centraal namelijk de optie om naast de (betaalde) plaatsing van vacatures op (gratis) redactieruimte meer te vertellen over uw onderneming of instelling. Zo zet u uw bedrijf én vacature(s) nog beter in de spotlights en vergroot u de kans om kandidaten te werven die het best passen bij de functie(s) waarvoor u nieuwe medewerkers zoekt. U kunt hiervoor zelf een tekst en foto aanleveren, maar de redactie van Dordt Centraal kan dat ook gratis voor u verzorgen.

Vakantiewerk

Door de bundeling van vacatures in een Vacaturekrant heeft deze uitgave van Dordt Centraal een hoge attentiewaarde, met name bij de doelgroep: lezers die op zoek zijn naar een (andere) baan. Deze uitgave is qua timing ook hét medium om vakantiewerk onder de aandacht te brengen (of te vinden natuurlijk). Het plaatsen van een vacature in deze Vacaturekrant kan op verschillende formaten.

Meer weten of tarieven en mogelijkheden? Neem contact op met Michel van Wijland via michel@dordtcentraal.nl of 06-15217220.