PAPENDRECHT – Op zaterdag 6 november speelde Papendrecht Vrouwen 1 op het hoofdveld van sportpark Slobbengors tegen Well Vrouwen 1. De Papendrechtse dames schoten uit de startblokken en stonden binnen de minuut al op voorsprong. In de 9de minuut werd er weer gescoord door Papendrecht. Daarna volgde een periode waarin Papendrecht af en toe slordig was met balverlies en kreeg tegenstoten van de gasten. Deze konden steeds door de Papendrechtse verdediging worden afgeslagen. Het duurde tot vijf minuten voor rust voordat de 3-0 op het scorebord kwam.

Tien minuten na rust zorgde een strakke boogbal van de tegenstander voor de 3-1, maar kort daarna wist Papendrecht nog 3 keer te scoren. In de slotfase lukte dat nog een keer en werd de eindstand 7-1.