DORDRECHT – De nieuwe locatie van SDK kinderopvang, de Regenboog aan de Noordendijk, werd zaterdag feestelijk geopend. Peuter Jens knipt samen met wethouder Peter Heijkoop een groot lint door. Daarna was er uitbundige muziek van Young Iconic en was er van alles te doen voor de jongste bezoekers. (Foto: Stolk Fotografie)

Wat de locatie uniek maakt, is de grote waterspeelplaats in de centrale hal. Met de tropische temperaturen die er zaterdag waren, konden de kinderen er lekker afkoelen. Naast alle leuke activiteiten waren er poffertjes en stond er een barista-kar voor alle ouders. “Het was een fantastische dag met veel gezelligheid en leuke activiteiten. Wij kijken uit naar een fijne samenwerking met de school IKC de Regenboog”, zegt Thomas Hoogvliet, directeur van SDK kinderopvang.

Inmiddels telt de organisatie ruim dertig locaties en driehonderd medewerkers. SDK kinderopvang opent dit jaar nog meer locaties, ook om aan de verwachte toenemende vraag te voldoen als de kinderopvang gratis wordt.