DORDRECHT – Ook dit jaar brengt Sinterklaas een bezoek aan Dubbeldam. De Dubbeldamse Oranjevereniging heeft voor de ontvangst van de goedheiligman een bijzondere locatie uitgezocht. De sint en zijn gevolg worden aanstaande zaterdagavond 25 november welkom geheten in de Dubbelsteynpark. (Archieffoto: Stolk Fotografie).

Sinterklaas arriveert zaterdag om 19.00 uur in het Dubbelsteynpark aan de Dubbelsteynlaan Oost. In het park is het dan natuurlijk al donker, maar kinderen kunnen bij bloemisterij ’t Kroontje aan het Damplein een gratis lampionstick halen. Wel moet je er zelf twee penlite-batterijtjes in doen. Op de gratis lampionstick staat ook hoe je het Sophia Kinderziekenhuis kunt steunen met een donatie. Bloemisterij ’t Kroontje is geopend van 08.00 tot 17.30 uur en op zaterdag tot 17.00 uur. Bij ’t Kroontje liggen ook gratis kleurplaten. Als die uiterlijk vrijdag daar weer worden ingeleverd, dan krijgt Sinterklaas ze nog op tijd.

Chocolademelk
Na de ontvangst in het Dubbelsteynpark gaan Sinterklaas en zijn Pieten naar gebouw De Wijnstok aan de overkant van het park. Kinderen kunnen daar met Sinterklaas op de foto en er is warme chocolademelk. In De Wijnstok hangen ook de kleurplaten en de sint zal de mooiste met prijzen belonen.