DORDRECHT – Ter ere van het 100-jarig bestaan van de Bavinckschool heeft Brenda de Cloe een speciaal schilderij gemaakt. Dit kunstwerk werd onthuld tijdens het zomerfeest op 5 juli. Het schilderij krijgt een prominente plek in de hal van de school, zodat iedereen het dagelijks kan bewonderen. Brenda hoopt dat het werk veel bewonderaars zal trekken en dat er tijdens een veiling volgend schooljaar flink op geboden zal worden. De totale opbrengst van de veiling zal naar de Bavinckschool gaan. (Foto’s: Bavinckschool)

Brenda de Cloe werkt onder de naam BRENDART en staat bekend om haar kleurrijke en creatieve werken. Momenteel werkt ze aan een serie met vlakken en lijnen, waarbij ze haar creativiteit de vrije loop laat. Haar doel is om met kleuren de wereld een stukje vrolijker en liefdevoller te maken. Roze is haar favoriete kleur en ze combineert dit graag met goud.

Afsluiter

De Bavinckschool vierde dit jaar iedere maand met een jubileumactiviteit dat de school 100 jaar bestaat. In oktober kwam showkorps Jubal workshops geven aan groep 5 tot en met 8 en was er ’s avonds een muzikaal spektakel in de sporthal. De gekke harendag heeft plaatsgevonden, er is een sponsorloop gehouden, met een kunstenares is er graffiti gemaakt op muren bij de school en in juni heeft een grootse schoolvoorstelling met het thema ’de tijd’ plaatsgevonden in schouwburg Kunstmin. Het zomerfeest met het thema ‘100 jaar vooruit’ was de afsluiter van dit feestelijke jubileumjaar.