DORDRECHT – Een bijzondere mijlpaal voor BRUT. De  Food & Wine bar bestaat tien jaar. Dat is natuurlijk een groot feest waard. Afgelopen woensdag 10 mei, dé officiële dag, vierden eigenaren Nicky van der Toorn, Takis Tsatsos en Tim Pieters dit met genodigden. Deze maand liggen er nog meer feestjes in het verschiet en worden er jubileumactiviteiten en -acties gehouden. Weten wat er dagelijks bij BRUT speelt? Je leest en ziet het op hun socials! (Foto: BRUT)

Nicky vindt het bijzonder dat BRUT een 10-jarig jubileum mag vieren. “Ik blijf er bij, het is geen vanzelfsprekendheid. Om dit te bereiken is er keihard gewerkt. Niet alleen door ons, maar door het gehele team. De dankbaarheid die we voelen, spreken we uit. Naar iedereen die het jubileum mogelijk heeft gemaakt. Medewerkers, leveranciers en natuurlijk alle gasten uit Dordrecht en de gehele regio. Allen die BRUT een warm hart toedragen.” De opening van BRUT Food & Wine Bar, in 2013, was voor Nicky en Takis een jongensdroom die uitkwam. Het concept sloeg direct aan. “Het zat meteen dag én nacht vol”, aldus Nicky. Hij vindt het fijn dat het 10-jarig bestaan een terugblik met zich meebrengt. “Het maakt dat je er even bewust bij stil staat wat er de afgelopen jaren allemaal is gebeurd. En dat is heel veel. BRUT heeft veel mooie verhalen voortgebracht. Er vinden hier bijvoorbeeld ook trouwpartijen en babyshowers plaats.”

Jonge doelgroep

In de basis is BRUT onveranderd gebleven. Nicky: “Je blijft wie je bent, maar we zijn nooit gestopt met innoveren. Kijken naar vraag en aanbod, blijven ontwikkelen, een vibe neerzetten die aanspreekt. Dat is belangrijk” Om ook een jonge(re) doelgroep te blijven aanspreken, worden er bewust ook jonge mensen met nieuwe, frisse ideeën bij BRUT aangetrokken, zoals onder meer Tim Pieters die sinds begin dit jaar mede-eigenaar is. Het mijlpaal meevieren? De hele maand zijn er culinaire activiteiten en acties bij BRUT!

Brut Food en Wine Bar is te vinden aan de Groenmarkt 121. Openingstijden: woensdag en zondag van 12.00 tot 22.00 uur, donderdag en vrijdag van 12.00 tot 01.00 uur. Meer informatie over Brut via Facebook, Instagram en op www.ditisbrut.nl.

 

 

Op de foto van links naar rechts: Tim Pieters, Takis Tsatsos en Nicky van der Toorn.