REGIO – Op de landelijke arbeidsmarkt, en zeker ook die in de Drechtsteden, heerst al langere tijd een ongekende krapte. Daardoor is het voor werkgevers uitermate lastig om geschikt personeel te vinden. Hoe breng je op een opvallende manier je vacature(s) onder de aandacht van een zo groot mogelijke doelgroep? Het antwoord is Drechtsteden in Bedrijf, de vacaturekrant die Dordt Centraal op woensdag 1 november uitgeeft.

Drechtsteden in Bedrijf wordt op 1 november als bijlage van Dordt Centraal huis-aan-huis verspreid in Dordrecht en Zwijndrecht. Dat betekent dat de uitgave met vacatures op 80.000 adressen op de mat valt. Het aantal lezers is daar natuurlijk weer een veelvoud van. Daarnaast wordt de uitgave ook digitaal gedeeld via de veel bezochte website van Dordt Centraal en de daaraan gekoppelde sociale mediakanalen.

Redactionele aandacht

Drechtsteden in Bedrijf wordt meer dan alleen een uitgave met vacatures. Als extraatje biedt Dordt Centraal namelijk de optie om naast de (betaalde) plaatsing van uw vacatures op (gratis) redactieruimte meer te vertellen over uw onderneming of instelling. Zo zet u uw bedrijf én vacature(s) nog beter en uitgebreider in de spotlights en vergroot u de kans om kandidaten te werven die het best passen bij de functie(s) waarvoor u nieuwe medewerkers zoekt. U kunt hiervoor zelf een tekst en foto aanleveren, maar onze redactie kan dat ook geheel gratis voor u verzorgen.

Hoge attentiewaarde

Door de bundeling van vacatures in een Vacaturekrant heeft deze uitgave van Dordt Centraal een hoge attentiewaarde, met name bij de doelgroep die u met uw vacature(s) wilt bereiken: lezers die op zoek zijn naar een (andere) baan. Het plaatsen van een vacature in deze Vacaturekrant kan op verschillende formaten. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en tarieven om in deze uitgave uw onderneming én uw vacature(s) optimaal onder de aandacht te brengen.

Meer weten? Bel (078-6140149) of mail (advertentie@dordtcentraal.nl) even voor meer info.