PAPENDRECHT – Op zaterdag 23 oktober speelde Papendrecht VR1 in de tweede bekerronde tegen ASH VR1. Beide ploegen kregen in de eerste helft kansen en waren aan elkaar gewaagd. Na 21 minuten werd het 1-0 voor Papendrecht.

In de tweede helft liep het bij de tegenstander minder goed. In de 49e minuut kreeg de doelvrouw van ASH VR1 een schot niet onder controle en dat bracht de stand op 2-0. De 3-0 volgde en door te scoren in eigen doel kwam de stand op 4-0 voor Papendrecht VR1. In de 79e minuut wist de ploeg nog een punt te maken. In de slotfase voerde trainer Eimerd van de Griend wisselingen door. In de laatste minuut wist Papendrecht nog een keer te scoren: 7-0. Papendrecht VR1 staat er voorlopig goed voor.