Actueel

reageer als eerstdi 3 apr 2018

Verdachte mishandeling Smitsweg aangehouden

DORDRECHT – De politie heeft gisteravond een verdachte aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de bedreiging en mishandeling van twee mannen aan de Schenkeldijk en Smitsweg  afgelopen weekend. De aangehouden verdachte is 14 jaar en komt uit Dordrecht. De jongen zit vast. (Foto: Thymen Stolk)

De slachtoffers hadden allebei een afspraak gemaakt via een datingapp. Een man is in de nacht van vrijdag op zaterdag in elkaar geslagen op de Smitsweg. De andere man werd de nacht erna achterna gezeten en bijna mishandeld op de Schenkeldijk. De politie gaat er vanuit dat de verdachte deel uitmaakt van een grotere groep en verwacht meer aanhoudingen. Het onderzoek zit nog in de beginfase. Alle facetten, zo ook de totstandkoming van de contacten en inhoud daarvan, maken deel uit van het onderzoek.

Het is mogelijk dat er al eerder mensen slachtoffer zijn geworden van soortgelijk geweld. De politie komt graag in contact met hen. Zij kunnen net als eventule getuigen van de incidenten van afgelopen weekend (de nacht van vrijdag op zaterdag) bellen met de politie, tel. 0900-8844. Ook het team van Roze in Blauw is bereikbaar voor informatie op tel. 0800-7444477 (24/7 bereikbaar).

Geef een reactie