Actueel

reageer als eerstvr 2 feb 2018

Verkiezingsdebat in Studio De Witt

DORDRECHT – Ben Corino heeft er met ingang van deze week een uurtje bij op de zaterdagochtend van Drechtstad FM. In het derde uur (12.00-13.00 uur) van zijn radioprogramma Studio De Witt besteedt hij, met het oog op de nadere gemeenteraadsverkiezingen, wekelijks aandacht aan de lokale politiek. Hij trapt morgen af met een verkiezingsdebat. Niet de lijsttrekkers komen aan het woord, maar de nummers twee of drie (en één nummer zes) van de partijen. Die zijn, op twee partijen na, de PVV en de Dordtse Partij, allemaal vertegenwoordigd.

Tien van de twaalf partijen hebben toegezegd aan te schuiven: Marco Stam van Beter voor Dordt, Mafalda Weerts van het CDA, Marc Merx van de VVD, een nog nader in te vullen vertegenwoordiger van CU/SGP, Cor van Verk van de PvdA, Eelco de Vos, D66, Chris Benschop namens GroenLinks, Jack Wisker van de VSP, Bert Verkerk namens de SP en Gertjan Kleinpaste van Gewoon Dordt.

Studio De Witt is van 10.00 tot 13.00 uur te beluisteren bij Drechtstad FM 95.7 (ether), 105.9 (kabel), Kanaal951 (KPN), kanaal 915(Ziggo) of de website van RTV Dordrecht of Drechtstad FM via de link Live Radio.

 

Geef een reactie