Actueel

reageer als eerstdi 19 nov 2019

VIDEO: Geslaagde eerste editie MKB dag Dordrecht

DORDRECHT – De eerste editie van de MKB dag Dordrecht, die op initiatief van de gemeente Dordrecht – samen met partners en sponsoren – werd georganiseerd, trok vrijdag ruim 200 ondernemers. In het kader van het thema ‘Ondernemen is topsport’ was ook gastspreker en voormalig Olympisch kampioen Maarten van der Weijden aangetrokken. Zijn verhaal was de kerst op de taart van een toch al bijzondere dag.

De MKB dag Dordrecht draaide volledig om verbinding en vooruitgang. Ondernemers konden powersessies volgen en netwerken op het netwerkcircuit. En waar de één een powersessie volgde over innovatie, kon de ander luisteren naar de sport- en ondernemersinzichten van Marco Boogers of meedoen met een e-sports game.

Elk jaar is de derde vrijdag van november de landelijke dag van de ondernemer. Ook de ondernemers in Dordrecht verdienen een dag waarop ze in het zonnetje gezet worden, volgens wethouder Maarten Burggraaf (Economie, Financiën en Evenementen). Vandaar de MKB dag Dordrecht die volgend jaar wordt gehouden op vrijdag 20 november 2020. Binnenkort gaat de nieuwe communicatiecampagne daarvoor al van start.

Geef een reactie