DORDRECHT – De recherche en de forensische opsporing zijn nog bezig met sporenonderzoek in en om de woning aan de Seringenstraat in Dubbeldam waar afgelopen nacht een steekincident plaatsvond. Daarbij raakten rond 01.20 uur drie jonge kinderen van onder de tien jaar en een 53-jarige man gewond. Een 39-jarige vrouw is aangehouden als verdachte. (Foto’s en video: Stolk Fotografie)

Het opsporingsonderzoek is erop gericht om te achterhalen wat zich exact in de woning heeft afgespeeld en wie welke rol daarin heeft gehad. Over de toedracht van het steekincident is nu nog niets te zeggen, aldus de politie.

Na de melding kwamen meerdere ambulances en een mobiel medisch team ter plaatse. De slachtoffers zijn met spoedtransporten naar het ziekenhuis vervoerd.

Het incident vond midden in een woonwijk plaats. Voor buurtbewoners die hier over willen praten is slachtofferhulp beschikbaar.

Burgemeester Kolff reageert geschrokken op het nieuws over het steekincident. ‘De impact is altijd extra groot als er kinderen zijn betrokken. Laten we hopen op positief nieuws over ieders letsel’, schrijft hij op Twitter.