PAPENDRECHT – Op de laatste zaterdag van oktober trad Papendrecht Vrouwen 1 op het kunstgrasveld van sportpark De Kwarrehoek in Lage Zwaluwe aan tegen Zwaluwe Vrouwen 1. De eerste 15 minuten bleek het aftasten. Het spel van de Papendrechtse vrouwen was prima, maar mede door de wind kwamen passes nogal eens niet aan met het nodige balverlies tot gevolg. Beide elftallen hadden kansen, maar gescoord werd er niet. In de eerste helft bleef het 0-0.

Na de rust speelde Papendrecht feller. Hierdoor kreeg de ploeg steeds meer grip op het middenveld. In de 68e minuut wist Papendrecht te scoren en werd het 0-1. Vlak voor het einde van de wedstrijd wist Papendrecht zich door de verdediging te werken en werd het 0-2.