Actueel

reageer als eerstdi 11 jun 2019

Wessel S support-act van Afrojack in Griekenland

DORDRECHT – DJ Wessel S is door Afrojack gevraagd om als support-act op te treden in Griekenland. De Dordtse dj zal drie optredens verzorgen in Chersonissos, het bekende vakantieparadijs onder jongeren.

Het is voor Wessel een hele eer om door de nummer 8-dj van de wereld uitgenodigd te worden. “Toen ik begon als dj was ik altijd al geïnspireerd door Afrojack. Om dan uiteindelijk jaren later door hem uitgenodigd te worden als support-act geeft mij een hoop voldoening voor het harde werken van de afgelopen jaren. Afgelopen winter zijn mijn management en ik een nieuwe weg ingeslagen en dat pakt direct goed uit, hopelijk is dit de juiste weg naar veel meer moois.”

Oh My!

Naast de buitenlandse trip zal de Dordtenaar deze zomer nog op een hoop andere festivals in Nederland, België en Frankrijk te zien en horen zijn. Voor Wessel S springt zijn optreden op de mainstage van het Oh My! Music Festival in Amsterdam er op nationaal niveau wel uit. Zijn naam staat daar tussen wereldartiesten als Meek Mill en Trey Songz geprogrammeerd. In deze regio is Wessel S op vrijdag 12 juli te bewonderen tijdens het Big Rivers Festival. Hij zal daar optreden tijdens Friends on Friday op het Statenplein.

 

 

 

Geef een reactie