DORDRECHT – Met de komst van de modeketen Ter Stal, die de voormalige Big Bazar-winkel zal overnemen, en een uitbreiding van de bestaande Kruidvat, is winkelcentrum Sterrenburg weer volledig gevuld.

Ter Stal biedt een breed assortiment aan kleding en accessoires voor het hele gezin, wat een waardevolle aanvulling is op de diversiteit van het winkelaanbod in Sterrenburg. Kruidvat, al jaren een vertrouwde naam binnen het winkelcentrum, heeft recentelijk haar winkeloppervlakte uitgebreid om haar klanten nog beter van dienst te zijn met een nog breder assortiment.

Marvin de Roode, asset-manager van Sterrenburg, is verheugd over deze ontwikkelingen: “We zijn erg blij met de komst van Ter Stal en de uitbreiding van Kruidvat. Dit versterkt niet alleen het aanbod van ons Full Service Center, maar zorgt er ook voor dat Sterrenburg een nog aantrekkelijkere bestemming wordt voor onze bezoekers. Het feit dat we nu volledig verhuurd zijn, is een bevestiging van de aantrekkingskracht en het succes van ons overdekte centrum”.

Het succes van Sterrenburg is niet onopgemerkt gebleven. Eerder dit jaar is Sterrenburg door een vakjury verkozen tot beste winkelcentrum van Nederland. Deze prestigieuze erkenning benadrukt de kwaliteit en het gevarieerde aanbod van winkels, diensten en voorzieningen die Sterrenburg te bieden heeft. Eigenaar Wereldhave staat bekent om hun strategie waarbij zij winkelcentra transformeren naar zogenoemde Full Service Centers.

Met de recente toevoegingen en de prestigieuze prijs op zak, blijft Sterrenburg een toonaangevend winkelcentrum voor bezoekers uit Dordrecht en omgeving. Naar verwachting zal Ter Stal in september haar deuren openen voor het publiek.