PAPENDRECHT – Drechtstreek behaalde een verdiende overwinning tegen Groot-Ammers na de vierde wedstrijd van het seizoen. Onder leiding van coach Dennis Schoonewil liet het team vanaf het begin van de wedstrijd strijdlust zien. In de vierde minuut creëerde Delano van Herwijnen een snelle aanval die bijna resulteerde in een doelpunt. Helaas ging de afwerking net naast het doel van Groot-Ammers. De toon was echter gezet, en Drechtstreek bleef gevaarlijk voor het doel, maar miste scherpte. (Foto’s: Piet van Beest).

Pas in de 41e minuut scoorde Nik Semcesen het eerste doelpunt van de wedstrijd, wat de ruststand op 1-0 bracht. In de tweede helft probeerde Groot-Ammers terug te komen, maar Drechtstreek stond verdedigend sterk. Luuk Bouw scoorde het tweede doelpunt, en ondanks de druk van de tegenstander hield Drechtstreek stand. Coach Schoonewil vond de overwinning bevredigend maar vond dat zijn team meer had kunnen scoren. Volgende week speelt Drechtstreek in het bekerprogramma tegen eersteklasser Sliedrecht.