Actueel

reageer als eerstvr 7 sep 2018

Zoomer Makelaardij ‘Beste aankoopmakelaar van Dordrecht’  

DORDRECHT – Een week lang waren drie Dordtse makelaars op tv in actie te zien bij Makelaars met een Missie, een nieuw programma dat iedere dag te zien is op RTL 5 om 19.30 uur. Rianne Korteweg van Advema, Marloes Pluijmert van Maarten Makelaardij en Edwin Zoomer van Zoomer Makelaardij gingen ‘de strijd aan’ om elke dag voor een specifieke woningzoekende de perfecte woning te vinden. Na vijf dagen lang te hebben gezocht naar de perfecte woning en cameraposities werd vandaag de winnaar bekendgemaakt: Edwin Zoomer van Zoomer Makelaardij wist de meeste woningen te vinden die het beste aansloten bij de eisen van de desbetreffende kopers. (Foto: Esther van de Sandt)

Edwin: “Met Marloes en Rianne hebben we een drukke, maar erg leuke week beleefd. Heel anders dan normaal onder toeziend oog van de camera’s. Natuurlijk ben ik als ambitieuze makelaar blij met deze overwinning! Onze pay-off is niet voor niets: de beste start en finish in mooi wonen.”

Dordrecht heeft het allemaal

Over de Dordtse woningmarkt zegt Edwin: “Het is bijzonder leuk om te ervaren dat Dordrecht door veel kopers van buitenaf ontdekt wordt. Zo trekken we steeds meer kopers uit Rotterdam, Breda en zelfs uit Amsterdam. Een goed teken dat Dordrecht zich steeds beter manifesteert op het gebied van wonen en woonbeleving door ons unieke woonklimaat en betaalbaar prijsniveau. Dordrecht heeft het simpelweg allemaal!”

 

 

Geef een reactie